0174-404 777 info@vlvk.nl

vocus

Bij VLVK is onze drive dat we organisaties optimaal willen ontzorgen op het gebied van veiligheid, gezondheid en kwaliteit. Dat doen we door ze te ondersteunen in bovenstaande zaken. Als belangrijke toevoeging bieden we daarbij nog onze applicatie, VOCUS, aan. Een programma waarin relevante werkprocedures en formulieren zijn opgeslagen. Deze informatie is voor alle betrokkenen inzichtelijk. Daarnaast kunnen er eenvoudig meldingen in worden gedaan (bijvoorbeeld d.m.v. een smartphone). Deze belanden automatisch in het overzicht van de betreffende medewerker. Alle acties worden hiermee ook vastgelegd en opgeslagen. Door VOCUS hebben zowel medewerkers als leidinggevenden controle over procedures, waardoor communicatie over veiligheidszaken beter verloopt, audits soepeler en sneller gaan en werkdocumenten en andere informatie altijd up-to-date en op dezelfde plek kan worden teruggevonden. Kortom, een tool die aansluit bij onze visie. We maken het jouw organisatie graag makkelijk!

Wanneer je meer wil weten over de mogelijkheden van VOCUS voor jouw organisatie, neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

VLVK VOCUS

Samen over nadenken?

Bij VLVK Advies denken we graag met je mee! Deel hier je vraag en we nemen contact met je op om samen van gedachten te wisselen.

14 + 9 =