0174-404 777 info@vlvk.nl

Opleidingen:
Veiligheid op de werkvloer

Veel organisaties worstelen met het onder de aandacht krijgen van de risico’s die het werk met zich meebrengt. Zij zoeken dan ook vaak naar een mogelijkheid om het veiligheidsbewustzijn van hun medewerkers te verhogen. Er wordt dan regelmatig gekozen voor een standaard VCA-training. Daarin zijn echter veel onderwerpen verwerkt die wellicht in uw dagelijkse praktijk niet voorkomen. Bovendien is de kennis die via zo’n training wordt bijgebracht vaak te algemeen en te weinig toegespitst op de specifieke risico’s binnen jouw bedrijf of bedrijfsprocessen.

Hiervoor is de training ‘Veiligheid op de werkvloer’ in het leven geroepen.  Hierbij zoomen we in op de werkzaamheden die specifiek in jouw organisatie plaats vinden. Vaak nemen we de risico-inventarisatie en -evaluatie als uitgangspunt waarop deze training wordt gestoeld. Het doel is dat medewerkers bewust omgaan met aanwezige risico’s, met als resultaat dat zij veilig en efficiënt de werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Denk je dat de training ‘Veiligheid op de werkvloer’ interessant kan zijn voor jouw bedrijf, of heb je vragen over de training, neem dan gerust even contact met ons op. We zijn je graag van dienst!

VLVK Opleiding Veiligheid op de werkvloer

Samen over nadenken?

Bij VLVK Advies denken we graag met je mee! Deel hier je vraag en we nemen contact met je op om samen van gedachten te wisselen.

13 + 10 =