0174-404 777 info@vlvk.nl

advies: 
Bedrijfsnoodplan

Wat nu als het echt een keer misgaat? Er ontstaat brand, er vind het een ingrijpend ongeval plaats of er is een andere calamiteit op de werkvloer. Voor die situaties bestaat een bedrijfsnoodplan. Dat plan bestaat voor een deel uit het BHV-plan voor de hulpverlening maar ook uit maatregelen die zorgen dat de bedrijfsvoering na een grote calamiteit weer z.s.m. opgepakt kan worden.

Vaak begint het optimaliseren van de veiligheid binnen een bedrijf met een Risico Inventarisatie en Evaluatie omdat daarin scenario’s beschreven worden die de basis vormen voor zo’n bedrijfsnoodplan. In dit bedrijfsnoodplan neem je ook het ontruimingsplan en de trainingsscenario’s op want het is erg belangrijk om regelmatig een calamiteitenoefening te doen.

Jaap van Leeuwen, veiligheidskundige bij VLVK, helpt je graag bij alle veiligheidszaken waaronder het opstellen van een bedrijfsnoodplan. Wil je weten wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn? Neem dan gerust contact met ons op voor een goed advies op maat.

Risico Inventarisatie & Evaluatie

Samen over nadenken?

Bij VLVK Advies denken we graag met je mee! Deel hier je vraag en we nemen contact met je op om samen van gedachten te wisselen.

2 + 7 =