0174-404 777 info@vlvk.nl

Opleidingen:
Toolbox

Een toolbox is een korte bijeenkomst waarbij een bepaald onderwerp wordt behandeld met als doel de aanwezige kennis van medewerkers aan te scherpen en medewerkers praktische tips te geven, zodat zij hiermee aan de slag kunnen gaan.

Veel bedrijven werken met Toolbox-meetings. Sterker nog: voor bedrijven met een VCA certificering is dit zelfs een verplichting. Voor een toolbox overleg worden bijvoorbeeld onderwerpen gekozen die tijdens een werkplekinspectie naar voren zijn gekomen. Maar je kan ook denken aan andere onderwerpen, zoals de aanschaf van een nieuw stuk gereedschap of een nieuwe machine. Hoe werkt deze en hoe gaan we hier in de praktijk mee om?

VLVK kan deze toolboxen verzorgen of we kunnen ook de KAM-coördinator opleiden en op weg helpen om gestructureerd zelf de toolboxen samen te stellen en uit te voeren.

Heb je nog vragen over het organiseren van Toolbox bijeenkomsten of wil je praktisch advies? Neem dan zeker even contact met ons op.

VLVK Opleiding Toolbox

Samen over nadenken?

Bij VLVK Advies denken we graag met je mee! Deel hier je vraag en we nemen contact met je op om samen van gedachten te wisselen.

12 + 6 =