0174-404 777 info@vlvk.nl

advies:
Risico inventarisatie & Evaluatie

Vaak begint het op orde krijgen van de veiligheid binnen een bedrijf met een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE). Met een RIE creëer je overzicht in de stand van zaken omtrent veiligheid binnen je bedrijf. In zo’n RIE worden alle processen, risico’s en verantwoordelijkheden overzichtelijk in kaart gebracht. Dat kan een aanleiding vormen tot het doorvoeren van verbeteringen.

Inmiddels hebben wij al heel wat RIE’s gemaakt voor bedrijven van verschillende omvang. Zo maakten we een relatief eenvoudige RIE voor een bedrijf met slechts 3 medewerkers. Maar ook voor een grote tuinbouw-toeleverancier met veel medewerkers, verschillende locaties en veel verschillende werkprocessen, o.a. met gevaarlijke stoffen, konden wij een zeer gedegen RIE opstellen. Dit bedrijf had ook mensen op locatie werken, een transport & logistiek afdeling, een opslag en een winkel; het maakt zo’n Risico Inventarisatie en Evaluatie best complex, maar het inzicht dat daar voor terugkomt is van groot belang voor de veiligheid binnen de organisatie.

Neem vrijblijvend contact op. We kunnen dan samen de mogelijkheden doornemen en een optimaal advies opstellen.

VLVK Risico Inventarisatie & Evaluatie RI&E
Risico Inventarisatie & Evaluatie RI&E

Samen over nadenken?

Bij VLVK denken we graag met je mee! Deel hier je vraag en we nemen contact met je op om samen van gedachten te wisselen.

8 + 10 =