0174-404 777 info@vlvk.nl

advies: 
Risico inventarisatie & Evaluatie

Vaak begint het op orde krijgen van de veiligheid binnen een bedrijf met een Risico inventarisatie en evaluatie (RIE). Met een RIE creëer je overzicht in de stand van zaken omtrent veiligheid binnen je bedrijf. In zo’n RIE worden alle processen, risico’s en verantwoordelijkheden overzichtelijk in kaart gebracht. Dat kan een aanleiding vormen tot het doorvoeren van verbeteringen.

Inmiddels hebben wij al heel wat RIE’s gemaakt voor bedrijven van verschillende omvang. Zo maakten we een relatief eenvoudige RIE voor een bedrijf met slechts 3 medewerkers. Maar we maakten ook een RIE voor een grote tuinbouw toeleverancier met heel veel medewerkers, verschillende locaties en veel verschillende werkprocessen, o.a. met gevaarlijke stoffen. Daarnaast hadden zij mensen op locatie werken, een transport & logistiek afdeling, een opslag en een winkel. Dat maakt zo’n Risico Inventarisatie en Evaluatie best complex maar het inzicht dat daar voor terugkomt is van groot belang voor de veiligheid binnen de organisatie.

Graag helpen wij je bij het maken van een RIE. Neem vrijblijvend contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen doornemen en we je het beste kunnen adviseren.

Risico Inventarisatie & Evaluatie

Samen over nadenken?

Bij VLVK Advies denken we graag met je mee! Deel hier je vraag en we nemen contact met je op om samen van gedachten te wisselen.

4 + 1 =