0174-404 777 info@vlvk.nl

certificeringen: 
iso 9001 kwaliteitsmanagement

Een ISO 9001 certificering is een internationaal erkend certificaat. Het helpt je om aantoonbaar te maken dat je als bedrijf de kwaliteit goed voor elkaar hebt. Niet alleen internationaal maar ook nationaal eisen steeds meer opdrachtgevers dat je aantoonbaar aan kwaliteitsstandaarden voldoet. Echter, vanwege de complexe regels en de toepassing daarvan binnen jouw bedrijf kan het verkrijgen van zo’n ISO certificering best een uitdaging zijn.

Bij VLVK hebben we ruime ervaring hierin en helpen wij je graag bij het opzetten of het verbeteren van een bestaand kwaliteitsmanagementsysteem. Door de norm in begrijpelijke taal om te zetten, gericht op de situatie in jouw bedrijf, is het kwaliteitsmanagementsysteem niets meer dan wat je altijd al deed, namelijk je klanten tevreden maken.

Om een overzicht te krijgen van bedrijfsprocessen en deze te optimaliseren werkt VLVK met het online beheersysteem VOCUS. Hierin worden processen en verantwoordelijkheden overzichtelijk in kaart gebracht, waardoor ingespeeld kan worden op risico’s die zich voordoen in de huidige situatie. Na implementatie kunnen incidenten direct gemeld worden via dit systeem, waarna de verantwoordelijke(n) hier melding van krijgen. Lees hier meer over VOCUS.

In de afgelopen jaren hebben we veel kennis opgedaan omtrent de ISO 9001 certificering en die kennis zetten we graag in om jou verder te helpen dus neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Risico Inventarisatie & Evaluatie

Samen over nadenken?

Bij VLVK Advies denken we graag met je mee! Deel hier je vraag en we nemen contact met je op om samen van gedachten te wisselen.

1 + 1 =