0174-404 777 info@vlvk.nl

opleidingen

VLVK is ook het juiste adres voor opleidingen. We worden vaak geprezen om onze flexibiliteit. Kan je bijvoorbeeld maar 1 persoon uit een bepaald arbeidsproces missen? Of wil je dat we de training heel vroeg in de ochtend of juist ’s avonds geven? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Daarnaast brengen wij voorafgaand aan een training altijd een bezoek aan het bedrijf. Op die manier passen we de voorbeelden die we in de trainingen geven aan op de praktijksituatie. Dat maakt dat de materie herkenbaar is voor de cursist. 

Voor veel opleidingen moet men veel ‘droge’ stof beheersen. Wij proberen echter altijd de vertaalslag naar de praktijk te maken. De stof kan daardoor in de dagelijkse werkzaamheden direct worden toegepast. Het resultaat is dan dus niet alleen een certificering, maar ook in de dagelijkse werkzaamheden worden veiligheid en efficiency optimaler beheerst. 

Uiteraard ontvangen de deelnemers na afloop een certificaat of bewijs van deelname. Daarmee is aangetoond dat het bedrijf voldoet aan de wet- en regelgeving. Tevens krijgt het bedrijf een getuigschrift welke medewerkers zijn getraind en in welke onderwerpen.

Op deze website vind je uitgebreide informatie over diverse opleidingen. Dit is slechts een beknopt overzicht. We kunnen nog veel meer! Neem gerust contact met ons op voor een vraag over een specifieke cursus of training. Ook maatwerktrainingen zijn mogelijk. En wanneer wij zelf de opleiding niet geven, kunnen we je wellicht doorverwijzen naar een geschikte andere partij.