0174-404 777 info@vlvk.nl

opleidingen

VLVK is ook het juiste adres voor opleidingen. We worden vaak geprezen om onze flexibiliteit. Kan je bijvoorbeeld maar 1 persoon uit een bepaald arbeidsproces missen? Of wil je dat we de training heel vroeg in de ochtend of juist ’s avonds geven? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Daarnaast brengen wij voorafgaand aan een training altijd een bezoek aan het bedrijf. Op die manier passen we de voorbeelden die we in de trainingen geven aan op de praktijksituatie zodat de materie herkenbaar uit de praktijk is voor de cursist.

Voor veel opleidingen moet men een hoop ‘droge’ stof beheersen. Wij proberen echter altijd de vertaalslag naar de praktijk te maken waardoor die stof gelijk in de dagelijkse werkzaamheden toepasbaar wordt. Het resultaat is dan dus niet alleen een certificering maar er verbeterd ook daadwerkelijk iets aan de veiligheid en efficiency in de dagelijkse werkzaamheden!

Uiteraard ontvangen de deelnemers na afloop een certificaat of bewijs van deelname waardoor aantoonbaar is dat het bedrijf voldoet aan de wet- en regelgeving. Tevens krijgt het bedrijf een getuigschrift welke medewerkers zijn getraind en in welke onderwerpen.

Op deze website vind je uitgebreide informatie over diverse opleidingen. Dit is slechts een beknopt overzicht want we kunnen nog veel meer! Neem gerust contact met ons op voor een vraag over een specifieke cursus of training. Ook maatwerktrainingen zijn namelijk mogelijk. Ook wanneer wij zelf de opleiding niet geven kunnen we je wellicht doorverwijzen naar een geschikte andere partij.