0174-404 777 info@vlvk.nl

certificeringen:
kiwa brl k14020

Nederland is sterk afhankelijk van pompinstallaties en gemalen. Het is dus van belang dat deze altijd goed functioneren en dat onderhoud structureel en eenduidig wordt uitgevoerd. Daarom stellen veel opdrachtgevers de richtlijn van de BRL K14020 (Kwaliteitsgestuurd Onderhoud aan Pompinstallaties en Gemalen) verplicht. Deze richtlijn is vooral van belang voor onderhoudsbedrijven, gemeenten, waterschappen en zuiveringsbedrijven.

In deze richtlijn is vastgesteld wanneer een onderdeel geïnspecteerd dient te worden en of onderdelen nog van voldoende kwaliteit zijn, of vervangen dienen te worden. KIWA heeft deze beoordelingsrichtlijn opgesteld en controleert ook actief de naleving hiervan.

VLVK kent deze richtlijn als geen ander en helpt je graag verder om deze zo praktisch mogelijk binnen het bedrijf toe te passen. Om zelf in de tamelijk taaie regelgeving te duiken, zal voor velen namelijk niet meevallen en daarom helpen wij graag! Desgewenst kunnen we zelfs het volledige aanvraagproces uit handen nemen. VLVK maakt dan een analyse, stelt vast welke punten verbeterd dienen te worden om in aanmerking te komen voor de certificering, dient de aanvraag in en zorgt dat u deze certificering glansrijk behaalt. Het onderhouden van de richtlijn doe je natuurlijk in de online omgeving van VOCUS.

Heb je vragen over de KIWA BRL K14020 certificering? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

VLVK KIWA BRL K14020 Certificering

Samen over nadenken?

Bij VLVK denken we graag met je mee! Deel hier je vraag en we nemen contact met je op om samen van gedachten te wisselen.

11 + 3 =