0174-404 777 info@vlvk.nl

Opleidingen:
Veilig werken met arbeidsmiddelen

Als VLVK durven we te beweren dat we alleen opleidingen en trainingen organiseren waarbij het uitgangspunt is dat de gedeelde informatie zo praktijkgericht mogelijk is en aansluit op de dagelijkse praktijk. Zo ook met de training ‘Veilig werken met arbeidsmiddelen’. Wij hebben diverse specialisten met veel praktijkervaring die de medewerkers van jouw organisatie kunnen begeleiden en trainen in het veilig werken met de aanwezige arbeidsmiddelen.

In ieder bedrijf worden apparaten, machines, gereedschappen en andere hulpmiddelen gebruikt. De medewerkers die hiermee werken moeten aantoonbaar deskundig zijn om hiermee te mogen werken. Dit staat beschreven in het Arbeidsomstandighedenbesluit hoofdstuk 7. Deze arbeidsmiddelen worden periodiek vervangen en de leveranciers ontwikkelen deze producten ook steeds verder. Het is daarom van groot belang dat medewerkers weten hoe zij om moeten gaan met deze materialen, en of deze de juiste veiligheidskeuringen hebben ondergaan. Ook dienen zij op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en vernieuwingen.

Daarom geeft VLVK trainingen voor het veilig werken met:

  • Elektrische gereedschappen
  • Productiemachines
  • Transportmiddelen zoals:

Heftruck, reachtruck, elektrische palletwagen
Hoogbouwtruck, man-up truck
Hoogwerker, verreiker
Terminaltrekker of terreintruck

  • Hijs en hefmiddelen zoals:

Bovenloopkraan, halkraan
Autolaadkraan

  • Opslagsystemen, magazijnstellingen, entresols
  • Kantoormachines, computers, beeldschermen

Staat de machine of het gereedschap waar jij een training over zou willen er niet bij of heb je een andere vraag? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag!

VLVK Opleiding Veilig werken met arbeidsmiddelen

Samen over nadenken?

Bij VLVK Advies denken we graag met je mee! Deel hier je vraag en we nemen contact met je op om samen van gedachten te wisselen.

14 + 9 =