0174-404 777 info@vlvk.nl

Opleidingen: 
KAM-coördinator

KAM staat voor Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu. Er zijn nog veel andere afkortingen in omloop, zoals SHEQ, QHS, etc., die uiteindelijk dezelfde betekenis hebben. Een toevoeging in deze functie die verschillend is van bijvoorbeeld een preventiemedewerker of een VGM-coördinator is dat er veel nadruk ligt op kwaliteit. Veel KAM-coördinatoren zijn in één of twee onderdelen het beste en doen de rest erbij. Voor (middel)grote organisaties is het gemakkelijker om meerdere medewerkers aan te stellen zodat zij gezamenlijk de gehele scope kunnen beheren.

De training KAM-coördinator helpt om medewerkers voldoende kennis te laten hebben van de drie takken van KAM zodat zij goed voorbereid alle taken kunnen uitvoeren. Onder begeleiding van VLVK gaan zij praktijkgericht aan de slag en voeren een aantal opdrachten uit. Tussentijds worden de deelnemers bijgepraat over de achtergrond zoals: wat is kwaliteit? Wet- en regelgeving, certificering en andere theoretische aspecten van het vak. Desgewenst kan VLVK ook fungeren als sparringpartner voor specifieke knelpunten waarmee de KAM-coördinator te maken kan krijgen

Wil jij de opleiding tot KAM-coordinator gaan doen of heeft jouw bedrijf één of meer KAM-coordinators nodig? Neem gerust even contact met ons op, we helpen je graag!

Risico Inventarisatie & Evaluatie

Samen over nadenken?

Bij VLVK Advies denken we graag met je mee! Deel hier je vraag en we nemen contact met je op om samen van gedachten te wisselen.

7 + 11 =