0174-404 777 info@vlvk.nl

Opleidingen:
KAM-coördinator

KAM staat voor Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu. Er zijn nog veel andere afkortingen in omloop, zoals SHEQ, QHS, etc., die uiteindelijk dezelfde betekenis hebben. Een toevoeging in deze functie, die verschillend is van bijvoorbeeld een preventiemedewerker of een VGM-coördinator, is dat er veel nadruk ligt op kwaliteit. Veel KAM-coördinatoren hebben in één of twee onderdelen hun expertise en doen de rest erbij. Voor (middel)grote organisaties is het gemakkelijker om meerdere medewerkers aan te stellen. Op deze manier kunnen zij gezamelijk hun gehele scope beheren.

De training KAM-coördinator helpt om medewerkers voldoende kennis te laten hebben van de drie takken van KAM, zodat zij goed voorbereid alle taken kunnen uitvoeren. Onder begeleiding van VLVK gaan zij praktijkgericht aan de slag en voeren een aantal opdrachten uit. Tussentijds worden de deelnemers bijgepraat over de Kwaliteit, Wet- en regelgeving, certificering en andere theoretische aspecten van het vak. Desgewenst kan VLVK ook fungeren als sparringpartner voor specifieke knelpunten waarmee de KAM-coördinator te maken kan krijgen.

Wil jij de opleiding tot KAM-coördinator gaan doen of heeft jouw bedrijf één of meer KAM-coördinators nodig? Neem gerust even contact met ons op, we helpen je graag!

VLVK Opleiding KAM Coördinator

Samen over nadenken?

Bij VLVK denken we graag met je mee! Deel hier je vraag en we nemen contact met je op om samen van gedachten te wisselen.

4 + 13 =