0174-404 777 info@vlvk.nl

certificeringen:
Veiligheid (VCA)

Veel bedrijven in de bouwsector, civiele techniek, en elektrotechniek zijn VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het doel van deze certificering is te aantonen dat er binnen het bedrijf gestructureerd met veiligheid wordt omgegaan. Een groeiend aantal opdrachtgevers stelt deze certificering voor toeleveranciers zelfs verplicht.

Wil je jouw bedrijf VCA laten certificeren dan helpen wij je daar graag bij. We kunnen zelfs het volledige aanvraagtraject uit handen nemen. Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de meest recente VCA-voorschriften en kunnen wij dit praktisch toepassen op de werkomstandigheden binnen jouw bedrijf.

Wij helpen dan uiteraard ook met het veiligheidsbeleid. Dat veiligheidsbeleid wordt samengevat in een overzichtelijk document of een interactief dashboard. Dit kan dienen als naslagwerk voor medewerkers of als tool om incidenten te melden en te verhelpen. Een sterk beleid omtrent veiligheid verbetert veiligheidsbewustzijn binnen uw bedrijf, reduceert de kans op incidenten, schade en verzuim.

Naast het certificeren van het bedrijf kunnen wij uiteraard ook personeel opleiden voor bijvoorbeeld het BASIS-VCA en VOL-VCA certficaat, maar ook als VGM-Coördinator.

Wil je weten of een VCA-certificering ook voor jouw bedrijf van belang kan zijn? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

VLVK Veiligheid Checklist Aannemerij VCA

Samen over nadenken?

Bij VLVK denken we graag met je mee! Deel hier je vraag en we nemen contact met je op om samen van gedachten te wisselen.

9 + 14 =