0174-404 777 info@vlvk.nl

veiligheidskeuringen

Wanneer arbeidsmiddelen worden gebruikt kan slijtage optreden waar vervolgens onveilige situaties door kunnen ontstaan. Als het goed is wordt dit tijdig door de medewerkers ontdekt maar niet alle gebreken zijn zichtbaar. Daarom is het wettelijk bepaald dat arbeidsmiddelen die onderhevig zijn aan slijtage regelmatig worden geïnspecteerd door een deskundige.

Bij de term ‘arbeidsmiddelen’ denk je al gauw aan elektrische apparatuur, maar ook klimmaterialen zoals ladders, trappen of rolsteigers en magazijnstellingen behoren tot de arbeidsmiddelen en moeten daarom ook regelmatig geïnspecteerd worden.

De kracht van VLVK is dat onze keurmeesters deskundigen zijn met een brede ervaring in de praktijk. Hierdoor worden keuringen vakkundig uitgevoerd en bent je verzekerd van een deskundige kritische blik voor al uw arbeidsmiddelen. Omdat wij geheel onafhankelijk keuren bent je verzekerd van een objectieve beoordeling van jouw materialen. Bij voldoende resultaat wordt het arbeidsmiddel voorzien van een keuringssticker en ontvang je een overzicht van jouw arbeidsmiddelen met keuringsrapporten. In onze onlineomgeving VOCUS kan je altijd bij jouw rapporten terecht en heb je in één oogopslag zicht op je arbeidsmiddelen.

VLVK kan diverse keuringen uitvoeren. Staat de keuring die je zoekt niet in onderstaande opsomming neem dan gerust even contact met ons op, wellicht kunnen wij de keuring wel voor je uitvoeren of kunnen we je doorverwijzen naar het juiste adres.