0174-404 777 info@vlvk.nl

veiligheidskeuringen

Wanneer arbeidsmiddelen worden gebruikt kan slijtage optreden. Daar kunnen vervolgens onveilige situaties door ontstaan. Deze onveilige situaties worden in de regel tijdig door de medewerkers ontdekt, maar niet alle gebreken zijn altijd zichtbaar. Daarom is het wettelijk bepaald dat arbeidsmiddelen die onderhevig zijn aan slijtage regelmatig worden geïnspecteerd door een deskundige.

Bij de term ‘arbeidsmiddelen’ wordt al snel gedacht aan elektrische apparatuur, maar ook klimmaterialen zoals ladders, trappen of rolsteigers en magazijnstellingen behoren tot de arbeidsmiddelen en moeten daarom regelmatig geïnspecteerd worden.

De kracht van VLVK is dat onze keurmeesters deskundigen zijn met een brede praktijkervaring. Hierdoor worden keuringen vakkundig uitgevoerd en ben je verzekerd van een deskundige kritische blik op al jouw arbeidsmiddelen. Omdat wij geheel onafhankelijk keuren, ben je verzekerd van een objectieve beoordeling van jouw materialen. Bij voldoende resultaat wordt het arbeidsmiddel voorzien van een keuringssticker en ontvang je een overzicht van jouw arbeidsmiddelen met keuringsrapporten. In onze onlineomgeving VOCUS kun je altijd bij jouw rapporten terecht. Je hebt bovendien in één oogopslag zicht op je arbeidsmiddelen.

VLVK kan diverse keuringen uitvoeren. Staat de keuring die je zoekt niet in onderstaande opsomming, neem dan gerust even contact met ons op. Wellicht kunnen wij de keuring wel voor je uitvoeren of kunnen we je, indien nodig, doorverwijzen naar het juiste adres.