0174-404 777 info@vlvk.nl

veiligheidskeuringen:
elektrische arbeidsmiddelen nen 3140

Nagenoeg elk bedrijf werkt met elektrische apparaten. Deze moeten periodiek gekeurd worden. In de Arbowetgeving is opgenomen dat alle medewerkers in een veilige omgeving moeten kunnen werken. Ook in vele brandpolissen is bovendien opgenomen dat arbeidsmiddelen regelmatig gekeurd dienen te worden. Op basis van deze keuringen (zijn deze uitgevoerd en schriftelijk vastgelegd?) kunnen verzekeraars bepalen om na een brand niet uit te keren. Het is dus van groot belang dat deze keuringen regelmatig worden uitgevoerd.

Uw elektrische apparaten laten keuren? Dat kan bij VLVK! Klik hier voor meer informatie en het maken van een online afspraak!

VLVK voert deze keuringen volledig conform de NEN3140 norm uit. Dat betekent dat de elektrische delen van de arbeidsmiddelen worden doorgemeten. Bovendien vindt er een visuele inspectie plaats van de overige delen. Daarbij beschikt VLVK altijd over de meest up-to-date kennis van de NEN normen en kan daarmee jouw organisatie volledig ontzorgen door altijd te keuren volgens de laatste keuringseisen. Bovendien zijn de keurings- en verloopdata bij te houden in VOCUS, onze online tool voor een veiligere werkomgeving.

Afhankelijk van de gebruiksfrequentie dienen de arbeidsmiddelen eens per jaar, twee jaar, drie jaar of zelfs per vier jaar geïnspecteerd te worden. Jaap van VLVK weet daar alles van en adviseert je graag. Neem dus gerust contact met ons op, we helpen je graag!

VLVK Veiligheidskeuring Elektrische arbeidsmiddelen NEN 3140

Samen over nadenken?

Bij VLVK Advies denken we graag met je mee! Deel hier je vraag en we nemen contact met je op om samen van gedachten te wisselen.

7 + 11 =