0174-404 777 info@vlvk.nl

veiligheidskeuringen:
elektrische arbeidsmiddelen nen 3140

Ieder bedrijf werkt met elektrische apparaten. Deze moeten periodiek gekeurd worden. Niet alleen vanwege de Arbowetgeving, waarin is opgenomen dat alle medewerkers in een veilige omgeving moeten kunnen werken, maar ook in vele brandpolissen is opgenomen dat arbeidsmiddelen regelmatig gekeurd dienen te worden. Op basis daarvan kunnen verzekeraars bepalen om na een brand niet uit te keren. Het is dus van groot belang dat deze keuringen regelmatig worden uitgevoerd.

VLVK voert deze keuringen volledig conform de NEN3140 norm uit. Dat wil zeggen dat de elektrische delen van de arbeidsmiddelen worden doorgemeten en er vindt een visuele inspectie plaats van de overige delen. Daarbij beschikt VLVK altijd over de meest up-to-date kennis van de NEN normen en kan daarmee jouw organisatie volledig ontzorgen door altijd te keuren volgens de laatste keuringseisen. Bovendien zijn de keurings- en verloopdata bij te houden in VOCUS, onze online tool voor een veiligere werkomgeving.

Afhankelijk van de gebruiksfrequentie dienen de arbeidsmiddelen eens per jaar, twee jaar, drie jaar of zelfs vier jaar geïnspecteerd te worden. Jaap van VLVK weet daar alles van en adviseert je graag. Neem dus gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Risico Inventarisatie & Evaluatie

Samen over nadenken?

Bij VLVK Advies denken we graag met je mee! Deel hier je vraag en we nemen contact met je op om samen van gedachten te wisselen.

11 + 8 =